BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesojë punonjës të kualifikuar në pozicionin e Agjent Shitjesh (Mashkull)

Kualifikimet / Kërkesat

  • Te kete te pakte nje vit pune ne kete pozicion
  • Te kete patente te klasit B
  • Te kete aftesi te mira komunikuese dhe negociuese
  • Te jete I gatshem te mbuloje te gjithe zonen e Tiranes.
  • Te kete punuar ne FMCG ( shperndarje e mallrave me qarkullim te shpejte)
  • Te kete nje leter rekomandimi nga punedhenesi i meparshem (Preferohet)
  • Te dije te punoje me evidencat ditore te shitjes

 

Personat e interesuar jane te ftuar te dergojne CV ne email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Catalogue

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed molestie scelerisque ultrices. Nullam venenatis, felis ut accumsan vestibulum, diam leo congue nisl, eget luctus sapien libero eget urna. Duis ac pellentesque nisi.

HoReCa

BBD offers a wide range of top-quality products to its partners, hotels, restaurants and bars, thereby providing superior partner support and logistics. High-quality equipment, regular maintenance and employee training programs. Read more...

Contact

Address: Rr. Fabrika e Qelqit, Kombinat, Tirana, Albania

Tel: +355686033033

Mailinfo@bbdshpk.com

Web: www.bbdshpk.com