BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesoj punonjës të kualifikuar në pozicionin e Supervizor Shitjesh , në Tiranë.

Detyrat

• Ndërmerr dhe koordinon zhvillimin e plan veprimeve për të rritur shitjet dhe gjetjen e pikave të reja.

• Mban të dhëna të sakta mbi çmimet, shitjet dhe pergatit raportet mbi aktivitetin ne zonën e tij.

• Ndjek tendencën dhe lëvizjet në treg.

• Asiston në zhvillimin e planeve vjetore të shitjeve me objektiva dhe targete të përcaktuara qartë

•Menaxhimi i klientëve kryesorë

•Kontroll në terren

•Raportim me drejtuesit kryesorë të kompanise.

Kualifikimet / Kërkesat

•Diplomë e Shkollës së Lartë, preferohet në Menaxhim.

•Minimum 3 vjet eksperience

•Njohuri të mira të programeve bazë të Microsoft Office.

•Aftësi të mira komunikimi në gjuhën Shqipe dhe Angleze (përbën avantazh) .

Aftësite

• Aftësi shumë të mira komunikuese

• Aftësi shumë të mira negociuese

• Aftësi analizuese.

• Aftësi shumë të mira për të punuar në grup.

Personat e interesuar jane te ftuar te dergojne CV ne email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Catalogue

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed molestie scelerisque ultrices. Nullam venenatis, felis ut accumsan vestibulum, diam leo congue nisl, eget luctus sapien libero eget urna. Duis ac pellentesque nisi.

HoReCa

BBD offers a wide range of top-quality products to its partners, hotels, restaurants and bars, thereby providing superior partner support and logistics. High-quality equipment, regular maintenance and employee training programs. Read more...

Contact

Address: Rr. Fabrika e Qelqit, Kombinat, Tirana, Albania

Tel: +355686033033

Mailinfo@bbdshpk.com

Web: www.bbdshpk.com